Një strehim në dëborë Dubluar ne shqip

                     
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Duke u përballur me njëri-tjetrin në raste të panumërta, Yugi dhe Kaiba përsëri vunë në provë krenarinë dhe përvojën e tyre në një duel që i kapërcen dimensionet.

0 Comments