Një shtrigë Krishtlindjesh Dubluar ne shqip

                     
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht


Përshkrim i shkurter

  Një këngë Krishtlindjeje me Cruella në rolin e Scrooge, Jasper dhe Horace si Marley, Cadpig si fantazma e Krishtlindjeve Past, Rolly si fantazma e Krishtlindjeve Present dhe Spot si fantazma e Krishtlindjeve Ende To Come

0 Comments