Seriali Dragonjtë Garë në ekstreme Dubluar ne shqip

Mund t'ju shfaqen 3-4 reklama, ateherë duhet ti Klikoni X, Reklamat nuk i kontrollojmë ne!

Përshkrim i shkurter

 Ndjekni aventurat e vazhdueshme të trajnerit të ri të dragoit Hiccup dhe shokut të tij besnik të dragoit, Toothless, në ishullin Berk. Gjithashtu paraqitet grupi i trajnerëve të dragonjve, të cilët të gjithë tani kanë dragonjtë e tyre. Nëpërmjet trajnimit, fëmijët kanë zhvilluar lidhje të veçanta me dragonjtë e tyre duke mësuar për fuqitë unike të secilës kafshë, duke zbuluar specie të reja dhe duke luftuar me zuzarët e rinj -- të gjitha ndërkohë që eksplorojnë botë të reja që nuk i imagjinonin kurrë.


0 Comments