Tabaluga Dubluar ne shqip

                     
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një princeshë akulli bashkohet me një dragua të ri dhe miqtë e tij për të rrëzuar një burrë dëbore të ligë që planifikon të ngrijë botën dhe të zhdukë dragonjtë.

0 Comments