Seriali Naruto Shipoden 0 - 500 Dubluar ne shqip

Mund t'ju shfaqen 3-4 reklama, ateherë duhet ti Klikoni X, Reklamat nuk i kontrollojmë ne!

Përshkrim i shkurter

 Naruto Shippuden është vazhdimi i serialit të parë “Naruto me 220 episode”. Tani Naruto është rritur dhe është më i pjekur, ai është në kërkimin për të shpëtuar shokun e tij Uchiha Sasuke nga Shinobi i Gjarpërinjve, Orochimaru. Pas 2 vjet e gjysmë, Naruto më në fund kthehet në fshatin e tij Konoha dhe ka ambicie për të bërë shumë gjëra, megjithëse nuk do të jetë e lehtë, pasi ai ka bërë disa armiq të rinj më të rrezikshëm, në ngjashmëri me organizatën shinobi, Akatsuki.

13 Comments