Pokemoni i Bardhi Dubluar ne shqip

                     
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Gjatë udhëtimit në Unova, Ashi dhe miqtë e tij fitojnë në një konkurs të ndihmuar nga pokemoni mitik, Viktini. Por për shkak të sulmeve të armiqve, është Ashi ai që duhet të zgjojë pokemonin legjendar Zerkom, për të shpëtuar Viktinin.

0 Comments