Lupen Profecite e Nostradamus Dubluar ne shqip

                     
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një Kult Nostradamus dhe një grup terroristësh janë pas librit origjinal të Nostradamus. E cila është në pronësi të Douglas një nga njerëzit më të pasur në Amerikë. Ata rrëmbejnë vajzën e tij dhe do ta shkëmbejnë nëse ai u jep atyre librin. Kjo nuk do të ndodhë me Lupin e 3-të lart për të parandaluar një libër të vlefshëm që bie në duart e terroristëve.

0 Comments