Seriali Ledi Oskar 0 - 40 Dubluar ne shqip

Mund t'ju shfaqen 3-4 reklama, ateherë duhet ti Klikoni X, Reklamat nuk i kontrollojmë ne!

Përshkrim i shkurter

 Në Francën e vitete 700, lind Ledi Oskar, një vajzë me flokë të arta dhe sy të kaltër si deti. Por i ati kishte dashur gjithmonë një djalë, prandaj ai e stërvit si një ushtar të vërtetë dhe Ledy Oskar bëhet Kapitene e Rojeve Mbretërore.

10 Comments