Ela e magjepsur Dubluar ne shqip

                     
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Bazuar në romanin fitues të çmimit Gail Carson Levine, kjo është historia e Ella-s, një gruaje të re që iu dha një "dhuratë" bindjeje nga një zanë e quajtur Lucinda. Ajo duhet t'i bindet gjithçkaje që dikush i thotë të bëjë. Kur nëna e saj ndërron jetë, për të kujdeset babai i saj i pamend dhe lakmitar, i cili rimartohet me një grua të neveritshme me dy vajza tradhtare. Kjo histori moderne, fantastike Hirushja përmban zanash, ogres dhe kukudhët ... si dhe një hero në maskën e Princ Charmont, të cilin Ella dashurohet me të. Ndryshe nga Hirushja sidoqoftë, ajo duhet të varet nga vetja dhe inteligjenca e saj për ta kapërcyer problemet e saj dhe për të gjetur Lucindën në mënyrë që "mallkimi" i saj të thyhet!

0 Comments