Asteriksi dhe lufta e madhe Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Kur miku i tyre magjistar goditet pa dashje nga një gur dhe humbet kujtesën, punët për Asteriksin dhe Obeliksit do të vështirësohen. kush mund t'i ndihmojë tani të krijojnë lëngun magjik dhe të përballojnë një luftë të madhe që sapo ka nisur?

0 Comments