Princesha Mjellm Krishtlindjet Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Princesha Odette, Princi Derek dhe miqtë e tyre të besuar në pyje kthehen për festën e tyre të parë të Krishtlindjes! Por, me Rothbart-in e egër që përpiqet të shkatërrojë vetë Krishtlindjen, a do të jenë në gjendje ta ndalojnë atë dhe ta shpëtojnë ditën? E thënë në animacionin e bukur CG për herë të parë, The Swan Princess Christmas është një festë muzikore magjepsëse e gjithë familja do të shijojë!

0 Comments