Hirushja dhe Princi i Fshehtë Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Gjatë Topit Mbretëror, Hirushja dhe miqtë e saj minj zbulojnë një sekret që mund të trondisë botën e tyre: princi i vërtetë është shndërruar në mi nga magjistarja e keqe dhe "Princi" nga Topi Mbretëror është në fakt një mashtrim.

0 Comments