Herri Potter 3 dhe i Burgosuri i Azkabanit Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Harry Potter, Ron dhe Hermione kthehen në Shkollën e Magjisë dhe Magjisë në Hogwarts për vitin e tyre të tretë të studimit, ku zhyten në misterin përreth një të burgosuri të arratisur që përbën një kërcënim të rrezikshëm për magjistarin e ri.. .

0 Comments