Fines e Ferb Filmi Kendis Kundër Universit (2020) Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Pasi motra e tyre Kendis rrëmbehet nga alienët, Fines dhe Ferb nisen drejt një aventure emocionuese, për ta shpëtuar atë nga rrëmbyesit e saj.

0 Comments