Betoven 2 Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Beethoven, qeni i Shën Bernardit, bëhet baba, por e dashura e tij Missy rrëmbehet dhe këlyshët e tij janë në rrezik të të njëjtit fat.

0 Comments