Betoven 1 Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një Shën Bernard i përgjumur bëhet qendra e vëmendjes për një familje të dashur, por duhet të luftojë me një veteriner që dremit qenin dhe rojtarët e tij.

0 Comments