Balerina Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një vajzë jetime ëndërron të bëhet balerinë dhe ikën nga Bretanja rurale për në Paris, ku kalon për dikë tjetër dhe aderon në pozicionin e nxënëses në shtëpinë e Grand Opera.

0 Comments