Skubi Du Legjenda e Famshme e Vampirit Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Muzike, mister dhe nje vampir australian, e presin Scooby Doo dhe banden ne token e kangureve per nje aventure dritheruese, ku dikush rremben muzikante per t'i kthyer ne vampire.

0 Comments