Përrallat e Xhinxherit Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Poter, një djalë i mirë dhe i varfër, gjen një gur magjik, që e bën atë të pasur por të lig. 'Mbretëresha e keqe' vendos të vras Poterin dhe ti marrë gurin. Vetëm një vajzë e quajtur Xhinxher, mund ta shpëtojë Poterin me përkushtimin e saj.

0 Comments