Henri dhe Une Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një djalë i ri që lufton me sëmundjen merret në një aventurë magjike nga një i huaj me emrin Henry. Në udhëtimin e tyre, djali takon legjendat e New York Yankee, të kaluara dhe të tashmet, të cilët i japin atij mësime rreth bejsbollit dhe jetës..

0 Comments