Asteriksi dhe Vikingsat Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Vikingët vijnë në Gali dhe rrëmbejnë nipin e shefit. Shefi dërgon Asterixin dhe Obeliksin në veri për ta marrë përsëri por nipi ka rënë në dashuri me vajzën e shefit viking vv Çfarë të bëj?.

0 Comments