Sferat e Dragoit Super Broli Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një ditë fatale, një Saiyan shfaqet para Gokut dhe Vegetas, të cilët nuk i kanë parë kurrë më parë: Broly. Me kthimin e Frieza nga ferri, një betejë e ashpër i pret këta tre Saijanë që kanë ndjekur fate krejtësisht të ndryshme..

1 Comments