Naruto Shippuuden Filmi 4 - Kulla e Humbur Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 I caktuar në një mision për të kapur Mukade, një nin të zhdukur, Naruto Uzumaki niset për në rrënojat dikur të lavdishme historike të "Ouran", ku ndjek dhe cep ninja mashtruese. Qëllimi i Mukade zbulohet të jetë një leyline e fjetur brenda rrënojave; ai lëshon fuqinë e leyline, duke bërë që një dritë të mbështjellë Naruton, duke e dërguar atë në të kaluarën, 20 vjet para fillimit të serialit. Kur Naruto zgjohet, ai bie në kontakt me Hokagen e Katërt, Minato Namikaze..

Dubluar ne shqip

0 Comments