Maçoku me Çizme Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një mace e jashtëligjshme, shoku i tij i vezëve të fëmijërisë dhe një kotele joshëse hajdutësh u nisën në kërkim të vezëve të Patës së Artë përrallore për të pastruar emrin e tij, për të rivendosur nderin e tij të humbur dhe për të rifituar besimin e nënës dhe qytetit të tij.

0 Comments