Krudët Një epokë e re Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Familja parahistorike Croods sfidohet nga një familje rivale Bettermans, të cilët pretendojnë të jenë më të mirë dhe më të evoluar.

0 Comments