Kim Possible Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Zemra e Kim është kapur shpejt nga djali i ri, Eric, i cili së shpejti bëhet i dashuri i saj. E panjohur për Kim, shoqen e saj më të mirë dhe ndihmësen e saj, Ron ka zhvilluar ndjenja më të forta ndaj saj..

0 Comments