Xhastin dhe kaloresit guximtar Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

  Xhastin, një djalosh çapkën, ëndërron të bëhet një kalorës... Babai i tij ngulmon që Xhastin të bëhet avokat... Por pas një vizite frymëzuese tek gjyshja, ai vendos të niset në misionin e tij për t'u bërë kalorës.

0 Comments