Skubi Du Rikthim në ishullin e zombit Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Banda e Mystery ribashkohet dhe viziton ishullin Moonscar, një ishull i largët me një sekret të errët. Daphne dëshiron më shumë sesa thjesht një horr me një kostum dhe ata marrin më shumë sesa kanë pritur ndonjëherë.

0 Comments