Shpata në gur Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Një djalë i varfër me emrin Arthur mëson fuqinë e dashurisë, mirësisë, njohurisë dhe trimërisë me ndihmën e një magjistari të quajtur Merlin në rrugën për t'u bërë një nga mbretërit më të dashur në historinë angleze..

0 Comments