Piratet e vegjel Filmi 5 Mallkimi i shpates se shenjet (HD) Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Raberi dhe miqtë e tij këtë rradhë do të shkojnë drejt Ishullit Asuka, në kërkim të 'Shpatës së 7-të yjeve'. Por legjenda thotë se mbi këtë shpatë qëndron një mallkim i frikshëm. Na ndiqni për të zbuluar se cfarë do të ndodhë...

0 Comments