Mbretëresha e dëborës 4 Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Pasi një mbret i fuqishëm bllokon të gjithë magjistarët e botës në Mirrorlands, Gerda lufton për të mbajtur gjallë magjinë përmes mirësisë dhe miqësisë.

0 Comments