Kepucet e Kuqe dhe Shtatë Xhuxhët Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Princat që janë kthyer në Xhuxh kërkojnë këpucët e kuqe të një zonje në mënyrë që të thyejnë magjinë, megjithëse nuk do të jetë e lehtë. Një parodi me një kthesë.

0 Comments