Garfield perralla e dy macokeve Dubluar ne shqip

  
s
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Jon dhe Garfield vizitojnë Mbretërinë e Bashkuar, ku një rast i identitetit të gabuar të maces gjen që Garfield të sundojë mbi një kështjellë. Mbretërimi i tij së shpejti rrezikohet nga Lordi i egër Dargis, i cili ka dizajne në pasuri.

0 Comments