Garfield Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Jon Arbuckle blen një kafshë të dytë, një qen me emrin Odie. Sidoqoftë, Odie më pas rrëmbehet dhe i mbetet maces së Jon, Garfield, të gjejë dhe shpëtojë qenin.

0 Comments