Ferdinandi Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Pasi Ferdinandi, një dem me zemër të madhe, gabohet si një kafshë e rrezikshme, ai kapet dhe shqyhet nga shtëpia e tij. I vendosur për t'u kthyer në familjen e tij, ai mbledh një ekip të pahijshëm në aventurën e fundit..

0 Comments