Zogjtë e zemëruar Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Kur një ishull i populluar nga zogj të lumtur dhe pa fluturim vizitohet nga derra të gjelbër misteriozë, varet nga tre të dëbuar që nuk ka të ngjarë - Red, Chuck dhe Bomb - për të kuptuar se çfarë bëjnë derrat

0 Comments