Zogjtë e zemëruar 2 Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Kur një kërcënim i ri vë në rrezik ishujt e Zogjve dhe Derrkucave, I kuqi, Çaku dhe Bomba bashkohen me derrkucin Leondard dhe grupin e tij për të vendosur si fillim një armëpushim dhe për të formuar një super ekip të pazakontë që do të shpëtojë shtëpite e tyre.

0 Comments