Winx Club Sekreti i Mbretërisë së Humbur Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Në Alfea College, Stella, Aisha, Flora, Musa dhe Tecna të gjithë diplomohen dhe bëhen roje zanash të planetëve të tyre në shtëpi. Por, Bloom duhet ta shikojë diplomimin nga anash. Winx përpiqen të shpëtojnë prindërit e Bloom dhe planetin.......... .................!..0 Comments