Uini Poo, histori me fantazma Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 Në Halloween, Pooh dhe miqtë e tij janë të etur për të mashtruar. Piglet nuk ka shkuar kurrë në mashtrime, duke qenë se gjithmonë kishte pasur shumë frikë nga atmosfera e frikshme e Halloween.

0 Comments