Sirena e vogël 3 Fillimi i Arielit Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Në mbretërinë e Atlanticës ku muzika është e ndaluar, vajza e vogël e mbretit Triton, e quajtur Ariel, zbulon dashurinë e saj për një klub muzikor nëntokësor dhe niset për një aventurë të guximshme për të rivendosur restaurimin e muzikës në Atlantica......... .................!..0 Comments