Seriali Elena e Avalorit Sezoni 2 me 23 Episoda Dubluar ne shqip

Përshkrim i shkurter

 Princesha adoleshente Elena ka shpëtuar mbretërinë e saj magjike, Avalor, nga një magjistare e keqe dhe tani duhet të mësojë të sundojë si princesha e saj kurorë. Aventurat e Elenës do ta bëjnë atë të kuptojë se roli i saj i ri kërkon mendim, qëndrueshmëri dhe dhembshuri, tipare të të gjithë liderëve me të vërtetë të mëdhenj. Meqenëse është vetëm 16-vjeçare, ajo ka një Këshill të Madh të përbërë nga gjyshërit e saj, kushëriri i vjetër Kancelari Esteban dhe një mikeshë e re, Naomi, për të dhënë këshilla gjatë rrugës. Elena gjithashtu shikon motrën e saj të vogël Isabel, miqtë e saj Mateo dhe Gabe, një kafshë shpirtërore e quajtur Zuzo dhe një treshe e krijesave magjike fluturuese të quajtura jaquins për udhëzim dhe mbështetje..

0 Comments