Seriali Elena e Avalorit Sezoni 1 me 26 Episoda Dubluar ne shqip

Përshkrim i shkurter

 Princesha Elena ka shpëtuar mbretërinë e saj magjike, Avalor, nga një magjistare e keqe dhe duhet të mësojë të sundojë si princesha e saj kurorë. Aventurat e Elenës do ta bëjnë atë të kuptojë se roli i saj i ri kërkon mendim, qëndrueshmëri dhe dhembshuri.

0 Comments