Rreth botës me Timon e Pumba Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Rreth botës me Timon & Pumbaa është një film direkt në video i frymëzuar nga Timon & Pumbaa i Lion King. Shtë një përmbledhje e gjashtë episodeve nga seritë televizive dhe e para nga tre përmbledhjet e vëllimit për Timon dhe Pumbaa...

0 Comments