Pokemon Kyremi kundër shpatës Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Një pokemon tepër i zellshëm i quajtur Keldeo zemëron një Kyurem shumë të fuqishëm, me ndihmën e Ash dhe Pikachu a mundet që Keldeo të bëhet një shpatë e drejtësisë dhe të mposhtë Kyuremin e fuqishëm.

0 Comments