Per pushime me Timon dhe Pumba Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 On Holiday with Timon and Pumbaa është një video në shtëpi e frymëzuar nga Timon dhe Pumbaa e Lion King. Për herë të parë u lansua në VHS më 15 gusht 1997...

0 Comments