Normi i Veriut Pushime me familjare Dubluar ne shqip

  
Shkarko Filmin ne 2 Linkat me Posht

Përshkrim i shkurter

 I mbingarkuar me detyrat e tij Mbretërore, kurora e Normit është vjedhur dhe ai nis një udhëtim për ta gjetur atë së bashku me rregullimin e marrëdhënieve të familjes së tij..

0 Comments