Mundje Xhungle Filmi (2020)Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Një i huaj i mallëngjyer rrëzon anijen e tij kozmike pranë Xhunglës Afrikane shumëngjyrëshe. Miqtë e tij të rinj të kafshëve duhet ta rikthejnë në anijen e tij dhe ta mësojnë atë për miqësinë dhe argëtimin para se babai i tij Space Pushtuesi të mund të marrë planetin....... .................!..







0 Comments