Meri Popins Dubluar ne shqip

  

 

Pershkrim i shkurter: Në fund të Londrës së shekullit, një dado magjike përdor muzikë dhe aventurë për të ndihmuar dy fëmijë të lënë pas dore të bëhen më pranë babait të tyre......... .................!..0 Comments