Mbi Hënë (Over the Moon)2020 Dubluar ne shqip

  

Përshkrim i shkurter

 Në këtë muzikor të animuar, një vajzë ndërton një anije rakete dhe shpërthen, duke shpresuar të takojë një perëndeshë mitike të hënës....

0 Comments