Magjistari i vogël Dubluar ne shqip

                      Shiko Filmin Ne Serverin 2&3 Nese Severi i Pare nuk Puno
  

Përshkrim i shkurter

 Në Evropë, gjatë epokës mesjetare dhe zonës së Shën Jakobit, Dubidoso, një fëmijë me fuqi magjike do të pësojë persekutimin e Zotit të qytetit, i cili do ta akuzojë atë për magji. Dubidoso dhe Destreza, miku i tij, do të përjetojnë shumë aventura prekëse gjatë arratisjes së tyre dhe, pa e kuptuar, do të lindë midis tyre një ndjenjë që do t'i bëjë ata më të fortë: Dashuria

0 Comments